escapade.ro

solutii eficiente pentru curatenie escapade

Iti punem la dispozitie o gama larga de produse: solutii eficiente pentru curatenie, cosmetice si dermato cosmetice cu ingrediente naturale, textile din materiale placute pe piele, accesorii versatile si noutati lunare.

Avem in portofoliul nostru branduri de top in Europa pentru care am obtinut exclusivitate in Romania: Stanhome, Family Expert si Kiotis.

Produsele de curatenie Stanhome au formule concentrate, sunt fabricate in Europa, contin peste 80% ingrediente naturale, sunt testate dermatologic, au ambalaje reciclabile si certificari ECOLABEL si AIRLABEL.

Dermato cosmeticele Family Expert sunt testate sub control medical fiind special concepute pentru a avea grija de igiena, sanatatea si ingrijirea pielii sensibile. Majoritatea produselor pot fi folosite si de catre copiii cu varsta de peste 3 ani.

Brandul Kiotis reprezinta o noua perspectiva a frumusetii. Cu ajutorul uleiurilor esentiale, Kiotis deschide poarta catre o lume a starii de bine, in care frumusetea se naste pe un fundal de calm si seninatate.

Categoriile de produse disponibile online: solutii curatenie, dermato cosmetice, cosmetice, accesorii, dresuri, lenjerie, sosete

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 125 lei
Taxa transport: 14,99 lei prin curier

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare

Adresa site: https://www.escapade.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 5-01-2024
Urmatoarea verificare: 5-01-2026

> MERGI LA ESCAPADE.RO
Accesari link: 46
Vizualizari pagina: 102

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere