Termeni si condiții

Acest site este un catalog de magazine online din Romania – catalogul MODI. Pentru a fi adaugate in acest catalog si ordonate pe categorii, magazinele online sunt verificate dupa anumite cerinte. Cerintele de verificare sunt clare si specificate in pagina Despre MODI.

Fiecare magazin are o pagina de prezentare actualizata la un anumit interval de timp specificat. Este posibil ca din momentul in care pagina a fost creata si pana la o verificare ulterioara, informatiile prezentate initial sa nu mai fie de actualitate. In acest caz, va rugam sa accesati fiecare magazin in parte pentru a gasi informatiile la zi.

Este posibil ca unele link-uri catre magazinele online prezentate in acest catalog sa fie link-uri de afiliere. Astfel, în cazul în care achiziționați un produs sau un serviciu dând click pe un asemenea link, este posibil ca Administratorul acestui site sa incaseze un comision. Este important de mentionat că acest comision nu se adaugă prețului de vânzare al produsului/serviciului respectiv. El este suportat de site-urile de unde faceți achiziția. În acest fel aceste site-uri sunt de acord să împartă profitul cu partenerii care ii promoveaza prin sistemul de marketing afiliat.

Prin navigarea si accesarea informatiilor de pe acest site, confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate mai sus in aceasta pagina.

Citește si Politica de cookie și Politica de confidențialitate.