Inscriere magazin online

Daca detineti un magazin online si doriti sa il inscrieti in catalogul MODI, asigurati-va mai intai ca el indeplineste urmatoarele cerinte:
– are versiune functionala pe mobil (mobile friendly)
– are certificat SSL functional (adresa URL incepe cu https://)
– are pagina de contact
– pe site sunt prezente datele de identificare/contact ale firmei care detine/opereaza magazinul online – date de identificare fiscala (nume firma, CUI, nr. reg. comertului), numar telefon, adresa email
– pe site sunt prezente detalii legate de livrare/retur ale produselor comercializate
– magazinul este in limba romana si se adreseaza pietei din Romania.

Daca magazinul online indeplineste toate cerintele, puteti completa formularul de mai jos. Veti primi un mesaj de confirmare si mai multe detalii in maxim 48 de ore.

Costul inscrierii in acest catalog web este de 59 lei/an (TVA inclus).

Inscrierea in catalogul MODI presupune verificarea cerintelor specificate mai sus si daca ele sunt indeplinite, adaugarea magazinului online pe site in categoria (sau categoriile) din care face parte.

Costul pentru verificare si inscriere in catalog este de 59 lei (TVA inclus) platibili prin transfer bancar. Costul este anual astfel incat la o noua reinoire, procesul de inscriere se repeta. Cu o saptamana inainte de expirarea perioadei de 1 an, veti primi un email cu instructiuni privind reinscrierea.

Inainte de a adauga un site in catalog, vom verifica indeplinirea cerintelor mentionate mai sus si vom plasa o comanda de test (daca va fi nevoie) pentru confirmarea functionalitatii magazinului. Daca totul functioneaza normal si plata a fost efectuata, magazinul online este adaugat in catalogul MODI.

Prin inscrierea in catalogul MODI (Magazine Online de Incredere) ne propunem sa mentinem si sa promovam magazinele online care indeplinesc minimele cerinte de siguranta si ofera clientilor un mediu sigur si clar in ceea ce priveste plasarea comenzilor online.

* Inscrierea este gratuita pentru magazinele online prezente in retelele de marketing afiliat Profitshare, 2Performant sau Dognet.

Lista Magazine Online de Incredere