flanco.ro

electronice, electrocasnice, produse IT

Flanco este unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din România. In magazinul online gasiti de la electronice la electrocasnice și produse IT, până la produsele telecom și de lifestyle.

Categoriile de produse disponibile online: electrocasnice mari, telefoane-tablete, tv, audio-video, foto, laptop, climatizare, ingrijire locuinta si tesaturi, electrocasnice bucatarie, ingrijire personala, gaming, auto-moto, casa-gradina, sport si activitati in aer liber, jucarii-articole copii

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 500 lei
Taxa transport: 17,99 lei prin curier
Pentru Electrocasnicele mari, indiferent de valoarea acestora, taxa de livrare este 49.99 lei (combine frigorifice, frigidere, frigidere Syde by Side, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine de vinuri, masini spalat rufe, masini de spalat rufe cu uscator, masini de spalat vase, aragazuri, cuptoare incorporabile, plite incorporabile si hote)
Transport prin easybox by Sameday: 14,99 Lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 100 de lei. Pentru comenzi care depasesc pragul de 100 lei, livrarea este gratuita. Se pot livra in easybox doar produse de dimensiuni mici sau medii; eligibilitatea produselor poate fi verificata in cosul de cumparaturi.

Livrare: 1-4 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar
Pentru metoda de plata „Ramburs” este perceputa o taxa aditionala de 4 lei

Adresa site: https://www.flanco.ro/

Magazin inclus in catalogul MODI din 8-06-2021
Magazin verificat in 8-06-2023
Urmatoarea verificare: 8-06-2025

> MERGI LA FLANCO.RO
Accesari link: 308
Vizualizari pagina: 1398

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere