startco.ro

inființeaza un PFA sau SRL online StartCo

StartCo îi ajută pe antreprenori și freelanceri să înceapă și să gestioneze o afacere fără să mai piardă timp cu birocrația, cozi la ghișee și proceduri întortocheate.

StartCo.ro este prima platformă digitală din România construită special pentru nevoile antreprenorilor și freelancerilor moderni. Soluțiile StartCo scapă antreprenorii de drumuri la instituții sau la contabili, de hârtii, formulare și dosare cu șină. Platforma se adresează atât celor la început de drum cât și celor care au deja un business și caută o modalitate mai simplă de a-l gestiona din punct de vedere contabil și juridic.

StartCo contribuie astfel la eliminarea barierelor ce stau în calea dezvoltării mediului antreprenorial prin înlocuirea proceselor stresante, costisitoare și consumatoare de timp cu proceduri simple și rapid de parcurs, la costuri foarte mici.

Cu StartCo poti inființa un PFA sau SRL online, dintr-o aplicație inteligentă și ușor de folosit. De oriunde ai fi, fără dosar cu șină, drumuri la instituții și bătăi de cap.

Avantaje:
Mai mult timp: Înființezi firma în doar 10 minute în loc să pierzi ore și zile întregi la instituții sau trimițând acte pe email.
Bani economisiți: La StartCo ai cost fix de înființare, indiferent de numărul de asociați, coduri CAEN autorizate, puncte de lucru, etc.
Libertate: Ești liber de birocrație și liber să-ți înființezi firma la orice oră și de oriunde te-ai afla. Chiar și din străinătate.
Peace of Mind: Nu interacționezi cu instituțiile. Dacă apar probleme sau solicitări în plus, discutăm noi cu Registrul.
Siguranță: Cu o experiență de peste 5 ani și peste 10.000 de clienți mulțumiți, știi sigur că îți înființezi firma așa cum trebuie, fără greșeli.

Servicii oferite: infiinteaza SRL, infiinteaza PFA, modifica SRL, modifica PFA, servicii de contabilitate, contabilitate PFA, factureaza online, declaratia unica, declaratie beneficiar real, cod EORI

Modalitati de plata: Card online

Adresa site: https://www.startco.ro/

Site verificat si inclus in catalogul MODI din 5-02-2024
Urmatoarea verificare: 5-02-2026

> MERGI LA STARTCO.RO
Accesari link: 5
Vizualizari pagina: 51

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere