luminam.ro

corpuri de iluminat Luminam

Magazinul online Luminam se ocupă cu import, vânzarea en-gros și cu amănuntul a corpurilor de iluminat. Magazinele noastre online pe lângă România operează și în Republica Cehă, Slovacia, Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Franța, Spania și Italia. Societatea se încadrează printre cei mai mari furnizori de corpuri de iluminat din Europa Centrală.

Categoriile de produse disponibile online: Iluminat de interior, Iluminat de exterior, LED, Iluminat inteligent, Becuri, Corpuri de iluminat solare, Iluminat industrial, Casă, Timp liber, Mobilier, Gospodărie inteligentă, Panouri solare, Echipamente de protecție, Electrocasnice, Instalații electrice, Ventilatoare, Echipamente electrice inteligente, Încălzitoare și radiatoare, Iluminat, Jucării, Somn ușor, Mobilier, Călătorit, Sănătate și nutriție, Căciuli cu lanterne frontale, Șemineuri BIO, Șemineuri electrice, Șemineuri de exterior, Accesorii

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 150 lei (nu se aplica pentru livrarile voluminoase si transportul pe paleti)
Taxa transport: 17 lei prin curier
Transport prin Packeta: 12 Lei

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Sediul social al firmei care opereaza acest magazin online se afla in Blansko, Cehia.

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar
Pentru metoda de plata „Ramburs” este perceputa o taxa aditionala de 4 lei

Adresa site: https://www.luminam.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 12-02-2024
Urmatoarea verificare: 12-02-2026

> MERGI LA LUMINAM.RO
Accesari link: 66
Vizualizari pagina: 115

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere