kinderauto.ro

masinute electrice pentru copii

Kinderauto comercializeaza masinute electrice pentru copii, motociclete, atv-uri, biciclete si alte vehicule destinate copiilor. In oferta noastre se regasesc peste 500 de modele, intotdeauna produse recent aparute pe piata iar stocul fizic este in permanenta suficient si asigurat de importurile regulate.

Categoriile de produse disponibile online: Masinute electrice, Motociclete electrice, ATV & UTV Electrice, Scutere electrice Solley, Vehicule speciale copii, Motociclete Drift-Trike, Masinute electrice Mercedes, Masinute electrice tip SUV, Piese & Accesorii, Jucarii RC cu telecomanda

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului. Toate produsele cu exceptia celor din categoriile „Piese & Accesorii” si „Jucarii RC cu telecomanda” beneficiaza de transport gratuit. Daca este cazul, valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. Transportul pentru produsele din cele 2 categorii mentionate anterior, este de 25 lei.

Livrare: 1-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar

Adresa site: https://www.kinderauto.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 15-04-2023
Urmatoarea verificare: 15-04-2025

> MERGI LA KINDERAUTO.RO
Accesari link: 50
Vizualizari pagina: 274

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere