yves-rocher.ro

Compania Yves Rocher, parte a Grupului Rocher, o intreprindere familiala infiintata în anul 1959 în Franța, este una dintre cele mai cunoscute marci de cosmetica la nivel mondial, fiind prezenta in 90 de țări din intreaga lume si avand peste 40 de milioane de clienti.

Yves Rocher este marca de cosmetice numarul 1 in Franta. Compania este unica la nivel global prin modul in care promoveaza respectul fata de frumusetea femeilor si fata de natura.

Botanist-Cultivator-Producator-Distribuitor, acestea sunt atributele exclusive ale marcii Yves Rocher, reusind astfel sa asigure un model unic de business pe piata cosmeticelor.
Cu un portofoliu de peste 700 de produse de frumusete pe baza de ingrediente active din plante, din categoriile Ingrijirea Tenului si a Corpului, Machiaj, Parfumerie si Igiena, Yves Rocher propune o cosmetica eficienta si accesibila tuturor femeilor.

Categoriile de produse disponibile pe yves-rocher.ro sunt: ingrijirea tenului, corp&solare, ingrijirea parului, parfumuri, machiaj, baie&dus.

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 99 lei
Taxa transport: 12 lei prin curier

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare

Adresa site: https://www.yves-rocher.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 23-12-2020
Urmatoarea verificare: 23-12-2022

> MERGI LA YVES-ROCHER.RO
Acest magazin face parte din categoria: