fermier.ro

produse pentru agricultura Fermier

Fermier.ro este unul dintre primele magazine cu produse pentru agricultura din Romania. Comercializam peste 2000 produse pentru ferma, gradina si vinificatie. Gama de vinificatie este importata exclusiv de noi, la aceste produse avem pret de unic importator, iar produsele sunt pe piata din Romania de peste 20 de ani. Produsele sunt atent selectionate de echipa noastra pentru a oferi clientilor cel mai bun raport cost/rezultat. Gama noastra cuprinde: pesticide, ingrasaminte, seminte de legume si cultura mare, pompe de stropit, foarfeci, mori pentru cereale, produse de altoit, produse de zootehnie, instalatii pentru irigatii, produse pentru vinificatie la preturi de importator (drojdii, enzimi, electropompe, teascuri, zdrobitoare/deschiorchinatoare, filtre si cartoane filtrante), echipamente pentru imbutelierea vinului si a sucului din fructe, consumabile de tip sticla, bag-in-box, dopuri, cisterne inox, cazane tuica si multe altele.

Categoriile de produse disponibile online: pesticide, ingrasaminte, material saditor, unelte si utilaje, instalatii de irigatii, vinificatie, filtrare, tratamente, imbuteliere, procesare fructe, distilate

Taxa transport: de la 12 lei prin curier, in functie de greutate si adresa de destinatie

[Exclusiv] Codul de reducere fermier3 ofera clientilor reducere de 3% din valoarea produselor din cos (nu se aplica si asupra taxelor de livrare).

Livrare: 2-5 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar

Adresa site: https://www.fermier.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 10-02-2024
Urmatoarea verificare: 10-02-2026

> MERGI LA FERMIER.RO
Accesari link: 1
Vizualizari pagina: 14

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere