electrolux.ro

electrocasnice Electrolux

Electrolux a fost fondată în 1919 și de atunci a modelat viața de zi cu zi în bine pentru milioane de oameni. Pentru România, achiziția directă pe Electrolux.ro este disponibilă din iunie 2021, cu mai multe oferte comerciale și beneficii. Cumpără direct din magazinul online Electrolux pentru prețuri și beneficii exclusive.

Categoriile de produse disponibile online: Cuptoare, Plite, Hote, Aragazuri, Cuptoare cu microunde, Încorporabile compacte, Accesorii, Aparate de vidat, Sertare termice, Mașini de spălat vase, Combine frigorifice, Congelatoare și lăzi frigorifice, Frigidere, Friteuze, Roboţi de bucătărie, Mixere, Mixere verticale, Blendere, Prăjitoare de pâine, Cafetiere și espressoare, Fierbătoare apă, Grătare, Masini de spalat rufe, Staţii de călcat cu abur, Masini de spalat rufe cu uscator, Uscatoare, Fiare de călcat, Aparate de călcat verticale cu abur, Aparate de aer condiţionat, Purificatoare aer, Dezumidificatoare, Aspiratoare verticale, Aspiratoare cu sac, Aspiratoare fără sac, Aspiratoare de mână, Aspiratoare de curatat geamuri & accesorii

Oferta Exclusiva: Folosește codul de reducere listam15 in secțiunea Cod voucher din Coșul de cumparaturi pentru a obține o reducere de 15% la întreaga comanda, indiferent de valoare. Codul voucher este valabil până in data de 31.10.2022.

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 100 lei
Taxa transport: 15 lei prin curier

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online

Adresa site: https://www.electrolux.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 20-07-2022
Urmatoarea verificare: 20-07-2024

> MERGI LA ELECTROLUX.RO
Accesari link: 114
Vizualizari pagina: 473

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere