rubinul.ro

bijuterii unice Rubinul

Rubinul a inceput sa existe din pasiunea pentru bijuterii unice, personalizate cu stil. Producem accesorii realizate local, in atelierul propriu, cu o atentie deosebita si migala, de catre bijutierii nostri iscusiti ce se preocupa de fiecare detaliu. Facem tot posibilul sa le transformam in piese unice, de suflet, care ilustreaza in cele mai frumoase moduri povestile clientilor. Colectia nostra include: bratari cu snur sau cu lant, coliere cu pandantive sau mai multe simboluri, cercei cu tija, cu lant sau pentru bebelusi si copii, coliere si bratari cu gravura foto si text, din aur de 14K galben, alb sau roz, chiar si argint, iar lista poate continua. Bijuteriile faurite in fiecare zi in atelierul nostru devin cadouri personalizate ce nu vor fi uitate usor.

Exista posibiltatea personalizarii bijuteriilor atat cu gravura text (cuvinte, simboluri) cat si cu gravura foto (fotogravura).
Personalizarea bijuteriilor cu text (un cuvant, un nume, o data, un simbol, initiale, etc.) este gratuita.

Categoriile de produse disponibile online: bratari personalizate, coliere personalizate, cercei, alte bijuterii, bijuterii la comanda

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 299 lei
Taxa transport: 17 lei prin curier
Transport prin easybox by Sameday: 11 Lei

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare

Adresa site: https://www.rubinul.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 8-01-2024
Urmatoarea verificare: 8-01-2026

> MERGI LA RUBINUL.RO
Accesari link: 2
Vizualizari pagina: 17

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere