mathaus.ro

renovat, reparat, construit

Magazinul online MatHaus.ro ofera soluții complete pentru orice tip de proiect, fie ca ai de renovat, reparat, construit, slefuit, vopsit, taiat, tuns, insurubat sau gaurit. La MatHaus ai peste 30,000 articole la cele mai bune preturi: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădina.

Categoriile de produse disponibile online: constructii, acoperisuri si hidroizolatii, finisaje si amenajari interioare, decoratiuni, electrice, scule si unelte, curte si gradina, instalatii termice si sanitare, gresie si faianta, mobila, bucatarie, baie

Transport:
– În zonele limitrofe ale magazinelor MatHaus sau depozitelor Arabesque, transportul produselor este gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei (TVA inclus).
– In afara zonelor limitrofe ale magazinele MatHaus sau depozitelor Arabesque, transportul produselor este gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei (TVA inclus), cu excepția unor mărfuri grele sau agabaritice (ex. zidarie, pulverulente).
– Pentru comenzile livrate prin curier, costul de transport depinde de valoarea comenzii și greutatea produselor comandate. Pentru comenzi peste 400 lei, costul de transport este 1leu/kg; pentru comenzi sub 400 lei, costul de transport este 25 lei + 1leu/kg.

Livrare: 2-4 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar

Adresa site: https://www.mathaus.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 27-04-2021
Urmatoarea verificare: 27-04-2023

> MERGI LA MATHAUS.RO
Acest magazin face parte din categoria: