vapy.ro

narghilea electronică

VAPY este o narghilea electronică portabilă care înlocuiește eficient sau completează fumatul convențional. Acest dispozitiv are o prezentare elegantă și compactă, este ușor de transportat și folosește cea mai inovatoare tehnologie din industrie pentru ca toți consumatorii să se bucure de o experiență unică. Dispozitivul vine deja pre-încărcat cu un lichid la alegere pe care îl evaporă pe bază de glicerină vegetală naturală. VAPY își propune să fie o alternativă mai sănătoasă la fumatul convențional, mai ales că acesta acoperă un procent ridicat de nefumători care se bucură de senzație, fără nicotină, gudron și tutun.
VAPY.ro oferă o varietate de produse care vizează consumatorul de narghilea electronică portabilă și anume: VAPY cu nicotină, VAPY fără nicotină, EL SHISHA și VAPY Pouch. Poți alege între numeroase arome precum cele clasice (Piersică, Fructe de pădure, Struguri, Afine, Căpșuni) sau cele mai speciale (Candy Ice, Tropical Mix, Strawberry Icecream, Afine Ice). Aceste dispozitive au o aromă plăcuta, nu dăunează sănătății celor din jur și pot fi folosite și în spațiile închise.

Categoriile de produse disponibile online: AROME NOI, VAPY cu nicotina, VAPY fara nicotina, VAPY – Cutia cu 10 buc, VIP Power, NO Police, EL SHISHA, VAPY Pouch

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 149 lei
Taxa transport: 20 lei prin curier

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare
Pentru plata cu card online se ofera -3% Discount.

Adresa site: https://www.vapy.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 4-08-2022
Urmatoarea verificare: 4-08-2024

> MERGI LA VAPY.RO
Accesari link: 1
Vizualizari pagina: 6

Acest magazin face parte din categoria: