a1shop.ro

Antena 1 shop

a1shop este magazinul online oficial al show-urilor postului Antena 1. A1Shop este in esenta un fan-store – un magazin al fanilor emisiunilor de succes difuzate pe Antena 1 si Antena Play:
– Chefi la Cutite – Vrei sa gatesti ca un Chef la Cutite? Acum ai cu ce! Descopera gama de textile, accesorii si ustensile de bucatarie si nu pleca din magazin fara celebrul cutit al Chefilor la Cutite!
– Asia Express – Aventura e mereu la moda. Fie ca esti in expeditie sau in aventura urbana, tine pasul cu cele mai noi tendinte, cu produsele originale Asia Express. Sunt exact asa cum le-ai vazut in show! Shop pe ele!
– Chefi fara Limite – Poti să fii un Chef fara Limite doar dacă arati ca unul si ai si accesoriile unui adevarat Chef in bucataria ta!
– XFactor – Cand ai Factorul Atitudine, tot ce-ti lipseste e doar un tricou cu Factorul Spectacol! Asorteaza-ti perfect personalitatea, energia si stilul cu aceste modele eXclusive cu design de spectacol. Shop pe ele!
– iUmor – E cool sa ai umor! E si mai cool sa-l porti la vedere! Betoneaza-ti garderoba cu produsele iUmor!
– Neatza – Cele mai cool accesorii marca Super Neatza.

Categoriile de produse disponibile online: Chefi fara Limite, XFactor, iUmor, Chefi la Cutite, Asia Express, Super Neatza

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 300 lei si pentru ORICE PRODUS Chefi fara Limite
Taxa transport: 19 lei prin curier

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare

Adresa site: https://www.a1shop.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 30-07-2022
Urmatoarea verificare: 30-07-2024

> MERGI LA A1SHOP.RO
Accesari link: 4
Vizualizari pagina: 30

Acest magazin face parte din categoria: