pictorulfericit.ro

picturi pe numere Pictorul Fericit

Magazinul online Pictorul Fericit vinde picturi pe numere și o gamă largă de materiale de pictură, toate din gama produselor de calitate superioară – Șevaletele, pânzele de bumbac sau in, culorile acrilice, acuarele și pe ulei, foițele imitație de aur sau argint, seturile de pensule și setul de cuțite.

Kit-urile includ tot ce ai nevoie pentru a finaliza un tablou fără cusur. Pictează, experimentează și exersează-ți talentul! Se spune că pictura pe numere pentru adulți are o contribuție în procesul de vindecare spiritual, fiind o terapie prin culori – un hobby creativ, ce îți testează atenția și răbdarea. Ai teme diverse pentru a satisface toate interesele tale – picturi pe numere cu tematică de călătorie, animale, obiecte, decoruri urbane și nu numai.

Pentru tine și cei dragi – poți face un cadou inedit, poți încerca să pictezi alături de cei dragi ție, implicând chiar și pe copii.

Pictura pe numere este cadou perfect, activitate potrivită pentru toate vârstele.

Categoriile de produse disponibile online: picturi pe numere, tablouri celebre, pentru ea, pentru el, animale, flori, peisaje, clădiri, orașe, păsări, copii, religioase, șevalete, culori acrilice, culori ulei, culori pe bază de apă, pensule, materiale de pictură, pânze, vernisuri / soluții

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 200 lei
Taxa transport: 14,99 lei prin curier

Livrare: 1-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare

Adresa site: https://www.pictorulfericit.ro/

Magazin inclus in catalogul MODI din 13-12-2021
Magazin verificat in 13-12-2023
Urmatoarea verificare: 13-12-2025

> MERGI LA PICTORULFERICIT.RO
Accesari link: 40
Vizualizari pagina: 185

Acest magazin face parte din categoria:
Lista Magazine Online de Incredere