cityflowers.ro

florarie online

Cityflowers.ro este o florarie online cu o experienta vasta atat in mediul online cat si in cadrul florariilor offline. Oferim clientilor aranjamente florale sau buchete, cu flori de sezon sau cu flori speciale, mereu in tendinte. Ne asiguram ca fiecare comanda este realizata cu flori proaspete si ca efectuam livrarea dupa cerintele clientului. Gama noastra de produse este foarte variata, incepand de la buchete sau aranjamente florale, trandafiri criogenati, plante, pachete florale pentru evenimente (nunta, botez), cadouri (bijuterii, bomboane, sticle de vin) sau coroane funerare. Echipa noastra este formata din designeri florari experimentati, care vor realiza comanda perfecta pentru orice ocazie.

Categoriile de produse disponibile online: buchete de flori, aranjamente florale, plante, cadouri, flori pentru aniversari, flori pentru evenimente

Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

Toate produsele de pe site pot fi livrate in Bucuresti in maxim 2 ore, iar in zonele limitrofe in maxim 3 ore. Puteti selecta, in momentul in care completati datele de livrare, urmatoarele intervale orare: 09:00 – 13:00 (dimineata), 13:00 – 17:00 (dupa amiaza), 17:00 – 22:00 (seara)

Comenzile plasate pe site cu ridicare din cele 3 magazine din Bucuresti: din Piata Victoriei / zona Aviatiei / Mall Colosseum, beneficiaza de 10% discount.

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar / Utrust

Adresa site: https://www.cityflowers.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 11-02-2023
Urmatoarea verificare: 11-02-2025

> MERGI LA CITYFLOWERS.RO
Accesari link: 14
Vizualizari pagina: 64

Acest magazin face parte din categoria: