nivelare.ro

sisteme de nivelare

In magazinul online Nivelare.ro gasiti sisteme de nivelare gresie, faianta, granit, travertin, marmura. Gamele de produse pentru nivelare CONFORT, STAR sau PRACTIC sunt realizate din polimeri și materiale de calitate, produsele fiind atent monitorizate pe intregul flux tehnologic pentru depistarea eventualelor erori de fabricație.
Aici gasiti o gamă variată de sisteme de nivelare:
– Gama CONFORT – SISTEM STANDARD – Sistem cu pană lată de 1,2 cm, cel mai răspândit sistem destinat placărilor uzuale, pentru plăci de dimensiuni normale și cu o grosime cuprinsă între 3 și 16 mm.
– Gama STAR – SISTEM PRO LEVELING – Sistem cu pană lată de 2,2 cm, destinat placărilor de dimensiuni mari sau grele, pentru plăci de orice dimensiune cu grosimi cuprinse între 3 și 32 mm.
– Gama PRACTIC – SISTEM CU TIJĂ – Folosește un cap rotativ ce se strânge pe suportul de baza de forma unei tije filetate. Pentru plăci cu grosimi între 2 și 18 mm.
– Gama PRACTIC-TOTAL – REFOLOSIBIL INTEGRAL – Sistem înalt calitativ cu tijă din oțel destinat sculelor industriale și corp galvanizat din ABS

Categoriile de produse disponibile online: Sistem CONFORT (cu pârghie), Sistem STAR (cu pârghie), Sistem TOTAL (refolosibil, cu înșurubare), Sistem PRACTIC (cu înșurubare), Unelte și Consumabile

Transport gratuit curier: la comenzi de peste 200 lei
Taxa transport: 15 lei prin curier

Livrare: 2-3 zile lucratoare

Modalitati de plata: Card online / Plata la livrare / Transfer bancar

Adresa site: https://www.nivelare.ro/

Magazin verificat si inclus in catalogul MODI din 23-07-2022
Urmatoarea verificare: 23-07-2024

> MERGI LA NIVELARE.RO
Accesari link: 18
Vizualizari pagina: 64

Acest magazin face parte din categoria: